Leuke biernieuwtjes, een gastblogger, en wat ouderwets gezeur.

Het leven van een bierambassadeur, bierblogger, bierjurylid en bierschrijver klinkt als een droom – wat het ook is, maar bij tijd en wijlen wel een drukke droom. Sorry dus dat er een tijdje wat minder frequent iets werd gepost – dat gaan we meteen goed maken en rechtzetten!

Wat kun je de komende tijd verwachten op My Life With Beer? Ga er maar voor zitten!

  • Met dank aan, en een knipoog naar, Rickert.

    Allereerst krijgen we vanaf vrijdag 13 oktober met een zekere regelmaat een gastblogger! Floor de Wilde, een jonge vrouw met een passie voor bier en schrijven, zal deze verzorgen. Floor loopt momenteel stage bij Bier&cO op de marketing afdeling, alwaar zij ook veel tekstuele ondersteuning levert (en nog veel meer). Als alles goed gaat zal Floor elke twee weken op de vrijdag haar gastblog aan jullie presenteren!

  • Er zijn best een paas geinige biernieuwtjes. Veel van die nieuwtjes maken mij dan wel weer kregelig, waardoor ze al gauw overgaan in ouderwets gezeur. Het zal binnenkort gaan over: “Gaat ‘craft bier’ ten onder aan zijn eigen succes?”, “Duits abdijbier komt natuurlijk uit: België!, “Het verband tussen geeks en een gebrek aan respect: een studieverkenning”, “De lastige keuzes die festivalorganisatoren moeten maken” en “Met onze accijns komt het niet meer goed”. Een lofzang op Brouwerij Kees zal ergens tussendoor kruipen: onze Kees Bubberman won in Stockholm een vrij prestigieuze prijs. En terecht.

Kortom, je wordt weer verwend. En als dan eenmaal, donderdag 19 oktober, mijn boek écht is uitgekomen gaan we er natuurlijk een paar exemplaren van weggeven of verloten onder jullie, de trouwe lezers van mijn avonturen in Bierland. Tot gauw!

1 Comment
  • ellen de wilde
    oktober 11, 2017

    go Floor !!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *