Mijn Beerwulf proefdoos – ja echt!

Eerlijk gezegd is het best eervol als een grote bier webshop je vraagt of je een top-16 wilt samenstellen uit hun assortiment. Althans, ik vond dat wel eervol, en dus heb ik het gedaan. Pikant detail: het gaat om Beerwulf, inmiddels actief in meerdere Europese landen. Pikant? Ja, ik blog namelijk ook voor hen, dus het gevaar van zelfbevlekking ligt al gauw op de loer, om over huilerige bier moedjahedien maar te zwijgen.

Kortom, uit het assortiment van Beerwulf koos ik mijn 16 favoriete bieren. Dat is iets anders dan mijn favoriete top-16, want het assortiment bevat natuurlijk niet alle bieren van de wereld en zo vallen Great Divide’s Fresh Hop Pale Ale, Stigbergets West Coast IPA en Thomas Hardy’s Ale buiten deze proefdoos. Maar zelfs niet alle bieren die in het assortiment zitten konden in het proefpakket: Orval bijvoorbeeld, vanwege de gelimiteerde verkrijgbaarheid. En soms nam ik een short cut: mijn favoriete Hefeweissbier van Weihenstephan kun je (nog) niet kopen bij Beerwulf, dus koos ik voor de alcoholvrije variant – overigens ook een verstandige keuze, als bier.

Enfin. Als bierliefhebber laat ik graag anderen meeproeven en meegenieten, en daarom werkte ik hier graag aan mee. Het spreekt voor zich dat ik de keuze zelf heb gemaakt, zonder enige verplichting of druk vanuit Beerwulf – het is bizar dat ik mij er nu al voor verontschuldig, maar ik verwacht dat er weer wat ultra-kritische noten gekraakt gaan worden. Ik heb liever niet dat dit mijn noten zijn, vandaar. Genoeg gelachen: benieuwd naar mijn keuze? Eventueel bestellen? Misschien zelfs kans willen maken op mijn boek “Bier”? Via deze link kun je het eens rustig bekijken!

En dan de disclaimer:

***Disclaimer***
Ik blog geregeld voor Beerwulf. Dat doe ik niet gratis, en dus heb ik een commerciële relatie met Beerwulf. Dat wil niet zeggen dat mijn keuze uit het Beerwulf assortiment op enigerlei wijze door iemand anders dan mijzelf is beïnvloed – integendeel, dit zijn MIJN 16 favoriete bieren. De enige beperking die geldt is natuurlijk dat het assortiment van Beerwulf niet alle bieren van de wereld bevat: ik kan dus niet mijn all-time #Top16 hierin opnemen. Bovendien zijn sommige bieren, zoals Orval, wel degelijk een #Top16 bier – maar niet onbeperkt leverbaar, en dus (om teleurstelling te voorkomen) niet in het pakket opgenomen.
***Einde disclaimer***

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *