OHIM – De wereld is gek geworden, en ik ook

Afgelopen maandag plaatste ik een OHIM blog, onder andere over Flavadrinks,  waarin ik uit de bocht ben gevlogen. Stom, en vervelend. Soms denk je dat een bepaalde stijlfiguur in combinatie met een tekstparodie grappig is, terwijl het bij nader inzien alles behalve grappig is. Om daar verder geen doekjes om te winden heb ik de bewuste blog off-line gehaald en bied ik mijn excuses aan. Verdere bochten op de bloggerstocht zal ik verstandiger aansturen.

Rick Kempen

3 Comments
 • Wilco
  april 12, 2017

  Knap.

  • Fred Schiphorst
   april 19, 2017

   Wel jammer dat daarmee ook de terechte kritiek ook verdwenen is. Wat je ook van die laatste alinea kunt zeggen: over de hele inhoud gezien was ik het roerend met je eens.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *